Opleiding Advanced One by One

Take your skills to the next level!

Je bent al gecertificeerd wimperstylist, hebt passie voor je vak en je wil je vaardigheden uitrbeiden? Dan is de Advanced One by One Training geschikt voor jou. Bij deze training leer je niet alleen je werk te perfectioneren maar ook gevorderde technieken binnen de One by One techniek toe te passen. Na het volgen van deze training zal je in staat zijn meer creativiteit in je werk te leggen en je te onderscheiden van de concurrent.

Tijdens deze opleiding krijg je uitgebreide theorie en praktijkbegeleiding. Je wordt getraind door een internationaal getrainde en prijswinnende docente met jarenlange ervaring in het plaatsen van wimperextensions. Om de kwaliteit te waarborgen wordt de training gegeven aan maximaal 2 cursisten.

Na het volgen van de training staat Lash & Beauty Bar altijd tot je beschikking als je vragen hebt.

De training ziet er als volgt uit:

  • (6,5 uur) €275,- ex btw (incl kit twv €100,- , theorie & certificaat)
  • 2,5 uur theorie
  • 1/2 uur lunch/pauze
  • 3,5 uur praktijk op model

Let op: op de trainingsdag dien je zelf een model mee te nemen. Indien je geen model kunt vinden, laat ons dit dan op tijd weten, zodat wij een model voor je kunnen regelen.

Certificaat

Bij voldoende resultaat krijg je een officieel #LASHTAG certificaat.

Extra

# Je krijgt altijd 10% korting op je account bij LashTag.nl

# Je bent altijd welkom in de salon met je trainer om vragen te bekijken/stellen (op afspraak)

# Je wordt toegevoegd aan het exclusieve #LashTag Stylist Forum op Facebook

Kosten

De kosten van de training bedraagt €275,- excl. BTW, inclusief een uitgebreid startpakket, lunch en certificaat.

De training dient vooraf volledig betaald te worden. Restitutie van het lesgeld is niet mogelijk. Indien je verhinderd bent te komen op de afgesproken datum, wordt er een nieuwe datum besproken om de opleiding te volgen.

Heb je nog vragen of wil je graag een opleiding boeken? Stuur ons dan een mailtje en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.