Over mij

Mijn naam is Juul Nieuwlands. Ik ben geboren op 24 mei 1995 in Tilburg. Op 13 juni 2018 ben ik mama geworden van mijn zoontje Taran.

Mijn liefde voor wimpers en wenkbrauwen is grappig genoeg geheel per toeval ontstaan. Toen ik 18 was studeerde ik rechten aan de universiteit van Tilburg. Op een dag kwam mijn moeder thuis en ze bleek wimperextensions te hebben. Ik, als enige meisje in een gezin met 3 broers, wist niet eens wat wimperextensions waren en was, om het licht uit te drukken, niet meteen overtuigd.

Maar, impulsief als ik kan zijn, heb ik diezelfde dag een cursus geboekt en de rest is geschiedenis. Ondertussen ben ik bijna 9 jaar, heel veel traningen en zelfs internationale prijzen verder en heb ik mijzelf ontwikkeld tot een professional in het wimper- en wenkbrauw vak. Tevens heb ik jarenlang les gegeven voor verschillende wimper- en wenkbrauwmerken.

Sinds 2022 heb ik het lesgeven achter mij gelaten om me te focussen op datgene waar ik het gelukkigste van word: dames mooier maken dan dat ze al zijn!

Om vrouwen hun zekerheid een boost te geven  en ze met een glimlach de deur uit zien te gaan, dat is waar ik het voor doe.

Mijn stijl kan je omschrijven als natuurlijk & classy.  Het accentueren van JOUW natuurlijke schoonheid zonder dat het over-the-top lijkt, dat is mijn kracht.

En of je nu eenmalig of vaker in de salon komt: bij mij is er altijd tijd voor een goed gesprek. Heb je er even geen zin in? Dan maak ik je mooi terwijl jij lekker ligt te slapen ;).

 

Liefs,

Juul