Wimperextenions one by one

Wenkbrauwen luxe

Deze behandeling is geschikt voor de dames die de wenkbrauwen net even wat strakker willen hebben. Tijdens deze behandeling worden de wenkbrauwen in de juiste vorm geëpileerd door middel van threading. Als finishing touch worden de haartjes geknipt voor een mooie strakke look.

Full brow treatment

Onze fullbrow behandeling is geschikt voor dames die voller ogende wenkbrauw willen. Door goed te kijken naar de gezichtsvorm creëren wij de perfecte wenkbrauw! De wenkbrauwen worden geverfd en daardoor lijken de wenkbrauwen direct een stuk voller! Daarna worden je wenkbrauwen gemodelleerd door middel van meten, shapen, threading, tweezen en trimmen.

Browlifting

Bij een browlift worden de natuurlijke wenkbrauwhaartjes door middel van lotions in de juiste richting geplaatst. Hierdoor lijkt de wenkbrauw een stuk voller! De browlift is mogelijk in combinatie met de fullbrow treatment of in combinatie met het epileren van de wenkbrauwen.

Threaden van het gelaat

Door middel van threading (epileren met een touwtje) verwijderen wij ongewenste gelaatsbeharing. Ook de donshaartjes worden hierbij meegenomen. Indien u een gevoelige huid hebt, raden wij aan om te kiezen voor threading. Bij threading wordt er namelijk geen direct contact gemaakt met de huid, waardoor deze manier van ontharen zeer geschikt is voor de gevoelige huid.

BROWLIFTING