FULLBROW

Full brow treatment

Vindt u het lastig om de juiste vorm in uw wenkbrauw te krijgen? Dan is deze behandeling de juiste keuze voor u. Door goed te kijken naar de gezichtsvorm creëren wij de perfecte wenkbrauw!

Eerst worden de wenkbrauwen geverfd en worden ook de donshaartjes mee genomen die met het blote oog niet te zien zijn. Zo lijken de wenkbrauwen direct een stuk voller!

Daarna worden uw wenkbrauwen gemodelleerd door middel van meten, shapen, waxen of threading, tweezen en trimmen.

Browlifting

Bij een browlift worden de natuurlijke wenkbrauwhaartjes door middel van lotions in de juiste richting geplaatst. Hierdoor lijkt de wenkbrauw een stuk voller! De browlift is mogelijk in combinatie met de fullbrow treatment of in combinatie met het epileren van de wenkbrauwen.

Waxen of threaden van het gelaat

Door middel van waxen of threading (epileren met een touwtje) verwijderen wij ongewenste gelaatsbeharing. Ook de donshaartjes worden hierbij meegenomen.

Indien u een gevoelige huid hebt, raden wij aan om te kiezen voor threading. Bij threading wordt er namelijk geen direct contact gemaakt met de huid, waardoor deze manier van ontharen zeer geschikt is voor de gevoelige huid.

BROWLIFTING