Full Brow

Full brow treatment

Vindt u het lastig om de juiste vorm in uw wenkbrauw te krijgen? Dan is deze behandeling de juiste keuze voor u. Door goed te kijken naar de gezichtsvorm creëren wij de perfecte wenkbrauw! Eerst worden de wenkbrauwen geverfd en worden ook de donshaartjes mee genomen die met het blote oog niet te zien zijn. Zo lijken de wenkbrauwen direct een stuk voller! Daarna worden uw wenkbrauwen gemodelleerd door middel van meten, shapen, threading, tweezen en trimmen.

Browlifting

Bij een browlift worden de natuurlijke wenkbrauwhaartjes door middel van lotions in de juiste richting geplaatst. Hierdoor lijkt de wenkbrauw een stuk voller! De browlift is mogelijk in combinatie met de fullbrow treatment of in combinatie met het epileren van de wenkbrauwen.

Threading wenkbrauwen/kin/bovenlip/gelaat

Door middel van threading (epileren met een touwtje) verwijderen wij ongewenste gelaatsbeharing. Ook de donshaartjes worden hierbij meegenomen. Het voordeel van threading is dat het een hygiënische manier van ontharen is. Tevens wordt er op geen direct contact gemaakt met de huid, waardoor deze manier van ontharen zeer geschikt is voor de gevoelige huid.

Browlift