Wimperextenions one by one

Wimperextensions one by one

Bij de one by one techniek wordt er één wimperextension op één natuurlijke wimperhaar geplaatst. Hierbij wordt er altijd rekening gehouden met de conditie en draagkracht van de natuurlijke wimpers. De wimperextensions worden geplaatst met een speciale lijm welke niet schadelijk is voor de natuurlijke wimpers. Na een uitgebreide analyse van het gelaat wordt er een op maat gemaakte set geplaatst, geheel afgestemd op uw gelaat en oogvorm.

De gemiddelde behandelingsduur voor een nieuwe set One by One bedraagt 60 tot 90 minuten

Wimperextensions Russian Volume/2D-6D

 

Bij de Russian Volume techniek worden er meerdere ultradunne wimperextensions op één natuurlijke wimperhaar geplaatst. Deze wimperextensions zorgen voor een voller effect.

Dankzij deze techniek is het zelfs mogelijk om met weinig eigen wimpers toch een vol effect te creëren! Zelfs voor dunne en kwetsbare wimpers is deze techniek een zeer goede uitkomst. Na een uitgebreide analyse van het gelaat wordt er een op maat gemaakte set geplaatst, geheel afgestemd op uw gelaat en oogvorm.

De gemiddelde behandelingsduur voor een nieuwe set Russian Volume is 90 tot 120 minuten.

Wimperextensions russian volume

Werkwijze

Nazorg

Het is belangrijk dat u zonder make-up op uw afspraak verschijnt. Make-up resten kunnen er namelijk voor zorgen dat de wimperextensions niet goed kunnen hechten aan de natuurlijke wimpers. Reinig uw ogen en wimpers vooraf dus goed.

Het plaatsen van wimperextensions is een specialistisch werk en vraagt veel zorg en precisie. Tijdens een kort intakegesprek worden uw wensen besproken. Daarnaast wordt er gekeken naar de structuur en stevigheid van uw eigen wimpers.

Met deze gegevens kunnen wij u een passend advies geven en proberen wij hierin zoveel mogelijk aan te sluiten bij de door u gewenste look.

Let op: Wij vullen GEEN sets op van andere salons.

♥ De eerste 24 uur na de behandeling mogen de wimpers niet in aanraking komen met water.

♥ Ga de eerste 24 uur na de behandeling niet onder de zonnebank.

♥ Reinig de wimperextensions dagelijks met de daarvoor bestemde lashfoam. Deze is verkrijgbaar bij ons in de salon.

♥ Gebruik enkel make-up producten op waterbasis. Speciale make-up voor wimperextensions is verkrijgbaar in de salon.

♥ Kam de extensions dagelijks met een wimperborsteltje (deze krijgt u van ons mee).

♥ Vermijd het gebruik van producten op oliebasis (dag- of nachtcrème, mascara oogmake-up, shampoo, foundation etc.)

♥ Trek en/of pluk niet aan de wimpers

♥ Verwijder de wimpers nooit zelf, laat dit altijd in de salon doen om schade aan de natuurlijke wimpers te voorkomen. Wij doen dit gratis wanneer de set bij ons is gezet.