Wimperextenions one by one

Wimperextensions one by one

 

Bij de one by one techniek wordt er één wimperextension op één natuurlijke wimperhaar geplaatst. Hierbij wordt er altijd rekening gehouden met de conditie en draagkracht van de natuurlijke wimpers. De wimperextensions worden geplaatst met een speciale lijm welke niet schadelijk is voor de natuurlijke wimpers.

De extensions voelt u niet zitten, zien er heel natuurlijk uit en er is altijd een lengte, dikte en krul die bij u past. Het bevestigingsmiddel is vrijwel onzichtbaar, de wimpers blijven zacht en flexibel. Wimperextensions zijn bewezen onschadelijk voor de eigen wimpers. De gemiddelde behandelingsduur voor een nieuwe set One by One is 90 tot 120 minuten.

Wimperextensions Russian Volume/2D-6D

 

Bij de Russian Volume techniek worden er meerdere ultradunne wimperextensions op één natuurlijke wimperhaar geplaatst. Deze wimperextensions zorgen voor een voller effect.

Dankzij deze techniek is het zelfs mogelijk om met weinig eigen wimpers toch een vol effect te creëren! Zelfs voor dunne en kwetsbare wimpers is deze techniek een zeer goede uitkomst. De gemiddelde behandelingsduur voor een nieuwe set Russian Volume is 120 tot 180 minuten.

Wimperextensions russian volume

Werkwijze

Nazorg

Het is belangrijk dat u zonder make-up op uw afspraak verschijnt. Make-up resten kunnen er namelijk voor zorgen dat de wimperextensions niet goed kunnen hechten aan de natuurlijke wimpers. Reinig uw ogen en wimpers vooraf dus goed.

Het plaatsen van wimperextensions is een specialistisch werk en vraagt veel zorg en precisie. Tijdens een kort intakegesprek worden uw wensen besproken. Daarnaast wordt er gekeken naar de structuur en stevigheid van uw eigen wimpers.

Met deze gegevens kunnen wij u een passend advies geven en proberen wij hierin zoveel mogelijk aan te sluiten bij de door u gewenste look.

Let op: Wij vullen GEEN sets op van andere salons.

♥ De eerste 24 uur na de behandeling mogen de wimpers niet in aanraking komen met water.

♥ De eerste 48  uur na de behandeling je gezicht niet stomen, niet zwemmen en geen sauna bezoek.

♥ Reinig de wimperextensions dagelijks met de daarvoor bestemde lashfoam.

♥ Kam de extensions dagelijks met een wimperborsteltje (deze krijg je van ons mee).

♥ Laat de wimpers na het douchen door de lucht drogen, gebruik geen handdoek of watjes, deze geven pluisjes af en haken aan de wimpers vast.

♥ Niet te vaak in de sauna en niet te heet douchen. Door hitte wordt de lijm zacht en kunnen de extensions loslaten.

♥ Vermijd het gebruik van producten op oliebasis (dag- of nachtcrème, mascara oogmake-up, shampoo, foundation etc.) De lijm laat hierdoor los, en dus ook de extensions.

♥ Mocht je eyeliner willen gebruiken, kies dan voor een eyeliner op waterbasis. (geen waterproof).

♥ Trek en/of pluk niet aan de wimpers

♥ Verwijder de wimpers nooit zelf, laat dit altijd in de salon doen om schade aan de natuurlijke wimpers te voorkomen. Wij doen dit gratis wanneer de set bij ons is gezet.